home | e-mail | inloggen

Railreis naar Rüdesheim

Let op! Vertrek uit Venlo! Rail Magazine Railreis 26 april 2014 Venlo ...
klik voor 6 afbeeldingen >>

Let op! Vertrek uit Venlo!

Rail Magazine Railreis 26 april 2014
Venlo - Kaldenkirchen - Rüdesheim


Welkom aan boord van de Dinertrein “Rheingold” voor een exclusieve dagtocht door het romantische Rijndal met bestemming Rüdesheim op zaterdag 26 april 2014. De trein bestaat uit historische rijtuigen van de Rheingold, ooit het paradepaardje van de Deutsche Bundesbahn dat medio vorige eeuw regelmatig via Venlo naar Duitse en Zwitserse bestemmingen spoorde. Zo kunt u plaatsnemen in de beroemde “Domecar”, een rijtuig met 22 zeer exclusieve zitplaatsen in een glazen panoramakoepel, of in een restauratierijtuig uit 1928.

Uw trein vertrekt om 09.00 uur in Venlo.
Na een vrij te besteden verblijf van ongeveer zes uur reist u met de Dinertrein comfortabel terug en bent omstreeks 22.00 uur weer in Venlo. Tijdens de reis kunt u diverse hapjes en dranken verkrijgen. Afhankelijk van uw zitplaatscategorie is deelname aan een Nederlands- of Duitstalige rondleiding in Rüdesheim én een driegangendiner tijdens de terugreis aan uw eigen zitplaats reeds in de prijs inbegrepen. Uw reisleiding is Nederlandstalig.

Mis deze bijzondere trein niet!

Reserveer snel uw plaatsen!

var Ticketscript={};Ticketscript.Application={containerId:'ts-shop',channel:'GRHPYR29',eventId:'',type:'iframe',language:'nl',width:'500',height:'6...

Reisdetails

Vertrek: Venlo omstreeks 09.00 uur Terugkeer: Venlo omstreeks 22.00 uur Er is op de heen- ( 09.15 uur ) en terugweg ( 21....
Vertrek:
Venlo omstreeks 09.00 uur

Terugkeer:
Venlo omstreeks 22.00 uur

  • Er is op de heen- ( 09.15 uur ) en terugweg ( 21.45 uur ) een stop in Kaldenkirchen ingelegd voor in- en uitstappers.
  • Precieze vertrek- en aankomsttijden worden ongeveer één week voor vertrek toegezonden.
  • Let op: in de stationsomgeving van Kaldenkirchen, slechts enkele kilometers verwijderd van Venlo, kan gratis geparkeerd worden.

Bezienswaardigheden in Rüdesheim